fredag 25. februar 2011

Sammen til verdens ende av Espen og Tone- Elisabeth Simondsen


En kjempe flott bok som forteller om det unge paret Espen og Tone-Elisabeth som hadde hele livet foran seg, da de får den alvorlige beskjeden om at Tone Elisabeth har fått kreft. Boken er basert på dagboknotater, Tones egne ord og Espens egne minner om tiden de hadde sammen.

Boken oser av positivitet og livsglede til tross for det alvorlige temaet. Espen og Tone sprer et budskap om at man må gripe hver dag og leve den til fulle. At livet er godt selv om man har mange tunge og vonde stunder.

Vil anbefale denne boken for andre.



onsdag 23. februar 2011

Blogglotteri hos quiltefia. Gå inn på linken og meld dere på :)
Trekning søndag 27.02.

Strikket bella votter i garnet nepal på p 5. Ble ganske smale votter så passer små hender :)

torsdag 17. februar 2011

Det er blogglotteri hos kristins strikkeblogg. Hun har innlegg nr 100 og feirer dette med lotteri. Det er forskjellige gevinster blant annet et par kjempe flotte pulsvanter.
Gå inn på linken og kikk da vel :)

mandag 14. februar 2011


Nye sokker i str 26. Strikket i garnet perfect. Kjempe fornøyd med garnet og synes det er veldig slitesterkt

fredag 11. februar 2011


For en tid til bake fikk jeg nøstebarn boka i presang av mannen min. Det er en kjempe flott bok med mange enkle og bra oppskrifter. Noen har jeg fulgt til punkt og prikke mens andre har jeg brukt som utgangspunkt og endret etter eget ønske. Det er mest oppskrifter til barneklær men også noen oppskrifter på klær til voksne. Så dette er en bok jeg vil anbefale andre. Her kommer en vest fra boken som er strikket i str 4 år i smart garn.


Har strikket bella mittens votter i garnet nepal på pinne 6. Veldig mykt og godt garn og strikke med og ble fornøyd med resultatet

torsdag 3. februar 2011


Begynt på nytt prosjekt igjen. Et babyteppe til mageboeren. Har ikke heklet noe særlig tidligere så dette blir spennende.

Her kommer bilde av de 2 første rutene, litt dårlig bilde, men prøver likevel

Da har jeg prøvd meg på tovede votter. Strikket i artic garn fra europris. Måtte i maskin 3 ganger før jeg ble fornøyd med resultatet. Filtet inn hjerte med ulltråd men tror kanskje det hadde blitt bedre med uspunnet ull. Blir glad for tips om hva som funker best.

tirsdag 1. februar 2011


Da var endelig festdrakten fra daledesign ferdig. Gikk raskt å strikke i falk garn på pinne 3,5 og ble veldig fornøyd med resultatet. Denne skal lillejenta bruke på 17 mai :)

Strikket en nøstebarndress til min venninne som fikk barn like før julaften. Garnet er nz lammeull fra 123knitt