mandag 28. mars 2011


Da er alle lappene til babyteppet ferdig heklet og satt sammen. Mangler litt garn til kanten rundt og må feste tråder og dampe det, men her kommer ihvertfall et bildet av hvordan det foreløpig ser ut :)

Da har jeg startet på trysil votter. Ferdig med den ene men mangler tommel. Ser også at fellingen er noe rar så tror jeg må rekke den opp og ta den på nytt. Garnet er lima og er strikket på p 3,5.

mandag 21. mars 2011

Ny strikkebok


Har kjøpt meg en ny bok som heter strikk og tov. Masse flott i boka som gir inspirasjon, så den boka blir nok tatt i bruk etter hvert :)

søndag 13. mars 2011

baggy lue

Lue som er strikket ut fra lillerosins look a like vm lue Har endret noe på maskeantall og lengde på lua for å få den litt mer baggy.
lua strikket i garnet nepal på pinne 5. Har strikket 4 andre slike luer og liker disse luene veldig godt.

onsdag 9. mars 2011

Da har jeg åpnet butikk på epla.no.
Legger ut link til butikken her.

søndag 6. mars 2011


Da er vm over og jeg har strikket ny mariusgenser. Denne gang i utradisjonelle farger og i str 4-5 år. Den er strikket i silja garnet.

fredag 4. mars 2011

På tide å få lagt inn morsdagsgaven. Heklet da et enkelt skjerf/sjal fra oppskrift fra garnstudio. Garnet er lima, og det ble veldig mykt og varmt å ha rundt halsen.

torsdag 3. mars 2011

Ferdig med nøstebarndress i størrelse 0-6mnd. Strikket i dobbel merinobabyull fra gjesdal. Veldig mykt garn. Så denne dressen tror jeg blir god og varm.